09 жовтня 2019 року в приміщенні адміністративного управління КП КШХ “Шкільний”, було проведено санітарний мінімум – періодична професійна підготовка, яка проводиться 1 раз на рік, для працівників комунального підприємства комбінату шкільного харчування “Шкільний”, які організовують харчування дітей у харчоблоках дошкільних навчальних закладів, з метою запобігання виникненню захворювань, поширенню масових інфекційних та неінфекційних захворювань, отруєнь, у тому числі харчових та упорядкування проходження медогляду.

Гігієнічне навчання працівників комбінату та контроль знань (здача заліку з санітарного мінімуму) проводили спеціалісти комбінати – Головний інженер-технолог Цюпко Галина Григорівна та інженер-технолог Завгородня Вікторія Вікторівна.
За підсумками контролю знань – гігієнічне навчання пройшло на достатньо високому рівні, залік з санітарного мінімуму здали всі присутні.